Nu är det lite mindre än en månad kvar tills planet lyfter från Skavsta till Polen och vi är grymt taggade (för er föräldrar som inte förstår: taggade = förväntansfulla). Den 25:e maj klockan 12.45 samlas eleverna i årskurs 9 på skolan för att ta närvaro, låsa in bagage och äta lunch för att senare ta bussarna som går klockan 14.30 mot Skavsta flygplats.
 
Det är inte många veckor kvar av denna stressfyllda termin och alla elever kämpar med de sista nationella proven som är kvar. Efter att ha sett x antal filmer (som till exempel Shindlers list, Pojken i randig pyjamas, Rise of the evil samt flera dokumentärer) om Andra Världskriget, Förintelsen och fått besök Emerich Roth kan vi stolt säga att vi är väl pålästa inför resan och vad som väntar oss. Trots alla dessa filmer har vi fortfarande mycket att lära då det är en helt annan sak att vara på plats där det hände.emerich.jpg (600×378)
Emerich Roth 
 
Vi tror att resan som väntar oss kommer nog att vara lite som en bergodalbana med de sorgliga stunderna i koncentrationslägrerna för att sedan skapa oförglömligt roliga minnen med kompisar.
 
Här kommer viktiga tider inför resan: 
 
Samling den 25e Maj klockan 12.45 i skolan.
Bussarna går 14.30 från skolan mot Skavsta flygplats.
 
 
 
 krk001.jpg (695×300)
Krakow
 
 Tills vidare, ha det bra! 
// Anna och Julia ;)